Voordelige autorijlessen in Amsterdam Oost bij 

Auto- & Motorrijschool Ed Ishak 

 

Autorijden is een heerlijke bezigheid. Je zit lekker warm, beschermd tegen de regen, 2 handen aan het stuur, en alles wat je hoeft te doen is gas geven, koppelen en remmen. Rijschool Ed Ishak maakt van
autorijden je tweede natuur. Muziekje op, zorgen weg en rijden maar. Of je nu naar je werk in West rijdt, of naar je vrienden in Denemarken of Zuid-Frankrijk.

 

Houdt rekening met een wachtlijst voor rijlessen !

Inschrijven

Theorieles in Amsterdam IJburg

Slagen voor je theorie-examen is een vereiste om je praktijkexamen te doen. Logisch, want je moet de regels van de weg kennen voordat je deelneemt aan het verkeer. Terug naar de klas, dus. Rijschool Ed Ishak leert je op 1 dag alles wat je moet weten, zodat je snel aan je theorie-examen kunt beginnen.

Praktijkles autorijden in Amsterdam en omstreken

We beginnen met een proefles. Lekker goedkoop. We kijken dan samen naar het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig hebt. Op basis daarvan kies je een pakket. 

Een proefles duurt 90 minuten en kost € 75,00.

Een losse autorijles kost € 60,00 per uur.

Kies een pakket en dan ben je voordeliger uit (korting).


Goede coaching
De rij-instructeurs van rijschool Ed Ishak hebben het geduld en vertrouwen dat je nodig hebt om op jouw tempo je rij-skills op te doen. De auto volledig te leren beheersen, en ontspannen te zijn op de weg.
Laat je je niet meer verrassen door het verkeer, dan ben jij klaar voor je
examen.

TTT
Je kunt kiezen voor de tussentijdse toets. Dit is een proefexamen tussendoor, waarbij je vrijstelling kan krijgen voor bijzondere verrichtingen. Een goede oefening, dus zeker een aanrader!

Plan een proefles

NIEUW!     

BE Rijopleiding

 • Dagopleiding

 • 4 uur rijlessen

 • Rijexamen

 • Kosten € 475,00

Lees meer over BE autorijopleiding

Plan een vrijblijvende proefles!

Auto proefles 90 min

€ 75,-

Ervaar autorijles en krijg advies om je rijbewijs te halen!

Plan een proefles

Tarieven voor autorijles bij Rijschool ED ISHAK

Auto Pakket 1

€ 1.400,-

inclusief rijles en  rijexamen

          10 Autorijlessen van 90 minuten

 •           incl. Tussentijdse toets
 •           incl. Theorie cursus

Auto Pakket 2 

€ 2.300,-

inclusief rijles en rijexamen

          20 Autorijlessen van 90 minuten

 •           incl.Tussentijdse toets
 •           incl. Theorie cursus

Auto Pakket 3

€ 2.800,-

inclusief rijles en rijexamen

          25 Autorijlessen van 90 minuten

 •           incl.Tussentijdse toets
 •           incl. Theorie cursus

Automaat rijles is mogelijk

 • Ontspannen rijden in de stad of in de file

 • Zuiniger rijden

 • Geen gedoe met schakelen

 • Volledige aandacht aan het verkeer

Lees meer over rijlessen in een Automaat

Waarom kies je voor Rijschool Ed Ishak?

 • Meer dan 30 jaar ervaring

 • Hoog slagingspercentage

 • Betrouwbaar

 • Je rijdt in een nieuwe lesauto

 • ijburgers zijn minder reistijd kwijt

Snel een rijbewijs halen in Amsterdam


Wil jij auto leren rijden op IJburg en in Amsterdam Oost, bij een ervaren en erkende rijschool met betaalbare pakketten? Dan ben je bij rijschool Ed Ishak aan het juiste adres! Wij rijden met moderne auto’s en motoren en hebben een hoog slagingspercentage. Onze ervaren, geduldige rijinstructeurs leiden je met geduld op, totdat jij klaar bent voor het examen. Schijf je snel online in, dan nemen wij contact met je op!

 

Rijbewijs snel halen


Snel een rijbewijs halen is natuurlijk de droom van de meeste leerlingen. Hoe sneller jij een rijbewijs hebt, hoe sneller jij kan genieten van je vrijheid! Toch is niet alleen snelheid belangrijk bij het halen van een rijbewijs. Een grondige opleiding is noodzakelijk, zodat jij veilig deel kan nemen aan het verkeer. Onze rijinstructeurs hebben veel ervaring en kunnen daardoor goed inschatten wat jij nodig hebt. In jouw tempo wordt gewerkt aan alle skills die jij nodig hebt om vol vertrouwen de weg op te kunnen gaan.

 

Voordat je deel kan nemen aan het praktijkexamen, moet je je theorie-examen gehaald hebben. Ook hier helpen wij je graag bij. In een dag leren wij je alles wat je moet weten, zodat jij snel je examen kan halen.

 

Snel een rijbewijs halen bij Rijschool Ed Ishak


Wil je bij ons komen rijden en je rijbewijs snel halen? Dan beginnen we met een proefles van 90 minuten. Aan de hand van de proefles kan de instructeur een inschatting maken van het totale aantal lessen dat je nodig hebt. Zo kan jij een pakket kiezen en ben je per les voordeliger uit dan met losse lessen!

 

Naast rijden in een schakelauto is het ook mogelijk om rijlessen te nemen in een automaat. Dit rijdt ontspannen in de stad of in de file. Je kunt zo je volledige aandacht bij het verkeer houden en rijdt nog zuiniger ook! Ook het halen van je BE rijbewijs is bij ons mogelijk.

 

Contact opnemen


Schrijf je nu online in en start zo snel mogelijk met rijlessen in Amsterdam! Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze werkwijze? Stuur ons dan een e-mail of bel. Wij helpen je graag op pad!